Residents Club, Battersea Power Station

Project Details

Category:

Club & Bar Design Finalist

Design Practice:

LINLEY

Project Title:

Residents Club, Battersea Power Station

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

The design is a manifestation of an eclectic, yet luxe communal space shared by the residents of this development project. The designer’s aim was to reflect the outstanding qualities of this prestigious building, incorporating the materials, palette and location with a nod to the building’s industrial heritage. It also provides an informal atmosphere where residents can enjoy different spaces that cater for every mood; private dining, watching movies, reading or playing cards. The style is curated, and modern, but not too serious to form the backdrop to what is essentially an adult’s playroom; leather-bound books, games and media hub – it’s all catered for.