Club Quarters Club Level Suites

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

Hotel Bedroom & Suites Design Finalist

Design Practice:

Maaps Design & Architecture

Project Title:

Club Quarters Club Level Suites

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

The design brief was to create a suite of six adaptive, business dedicated, executive interior guestrooms located two floors below ground. The new guestrooms are refined and individual spaces, with high quality well-proportioned bathrooms. All are fully focused on delivering the functional and technological needs of a business executive. Nothing is superfluous. The finesse, thoroughness and design execution equates to the qualitative values associated with executive maritime interiors. The shared circulation space includes an artwork installation which captures the ambience of an external garden square. A combination of photography and layered glass panels form an optical, verdant, vertical hedge, an interpretive recreation of Lincoln’s Inn Fields (the largest public square in London). The scheme, and the design concepts deployed in this project, demonstrate Club Quarters’ expertise and enterprise in developing novel guest room solutions. The Club Level Classic and Premium Suites are a successful exploration of how to imaginatively utilise windowless, unproductive spaces.