Kensington

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

Residential Design Over £1M Finalist

Design Practice:

Taylor Howes

Project Title:

Kensington

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

The family of this client spends time travelling and the brief was to create a space that the family could return to and be together in. The design create a communal living and dining space where the family could socialise. The décor showcases luxurious materials and craftsmanship to create a graceful and majestic setting. In the dining area, mirrors reflect the planting outdoors and conceal the bathroom space. The light and dark colours bring out the strength of the design while remodelling has created more privacy around the property and resulted in the creation of a dressing room in the master bedroom.