LeEco Experience Showroom

Project Details

Category:

Retail Design Finalist

Design Practice:

CallisonRTKL

Project Title:

LeEco Experience Showroom

Project Location:

Beijing, China

Design Practice Location:

Washington, United States

The LeEco Showroom Experience features a simple, modern, clean design that allows the brand, the products and the content to take centre stage. Crisp white walls, gloss white fixtures and a perforated metal ceiling present an elegant, low-key, futuristic space that doesn’t compete visually with LeEco’s comprehensive ecosystem technology. The minimalist space embraces a stark white palette to keep the design from overwhelming the products. Gloss white acrylic panels adorn the walls while light grey floor tiles and perforated metal ceiling panels in muted silver add a slight contrast in colour. The wood fixtures, covered in gloss white acrylic, were specifically designed to be versatile, iconic and simple. They are intended to entice visitors to walk in between the fixtures while interacting with the products featured.