Smooth Club House

Project Details

Category:

Club & Bar Design Finalist

Design Practice:

KLID (Kris Lin International Design)

Project Title:

Smooth Club House

Project Location:

Guangzhou, China

Design Practice Location:

Shanghai, China

The project is a private club designed in a way that reflects its members’ appreciation of restrained luxury. The interior space features marble and crystal lamps in combination with Birdseye Maple interior walls – all of which subtly reflect the status and value of distinguished guests who frequent the space. The design had to integrate the functions and characteristics of a private club therefore the designer had to create a large KTV room, a banquet hall, a tea house, a reception hall, a cellar collection room, a recreation room (for mahjong) and a small conference room. Each function is a single room and embodies the overall mood of low-key luxury.