Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

Black Barn

Category:

Residential House Over £1M Finalist

Design Practice:

Rigby & Rigby

Project Title:

Black Barn

Project Location:

Warwickshire, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

Rigby & Rigby completed the architecture, interior design and delivery for a private clients’ property in Warwickshire, UK, in March 2019. The aim was to develop a holistic design scheme which considered architecture and interiors in relation to the external fabric of the barn. The residence comprises of a main house and parallel Dutch Barn which frames a courtyard space to the main house.

By carefully respecting the building’s original use as a barn, the property lends itself to the landscape and honours its original use internally and externally through enhancing and respecting what was already there. The Scandinavian style interior design scheme was developed from its minimalist background to create the multi-functional and open plan living area for family living, entertaining and relaxation.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here