Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

Club Vertus

Category:

Club & Bar Design Finalist

Design Practice:

Angel O'Donnell

Project Title:

Club Vertus

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

Angel O’Donnell took on the enormous task of making 10,000 sq ft of communal breakout areas both functional and fabulous.

Knowing that these spaces would be used by thousands of residents in any given week, the studio decided to design a lot of the furniture themselves. That way, they could make regular trips to the manufacturers, test the comfort and durability of their designs, and closely monitor the quality of each piece – from conception to completion.

The lively aesthetic combines striking geometric patterns with splashes of emerald green, mustard yellow, amber, dove grey and powder blue to create a series of cheerful zoned areas for people to work, play and relax in. This look is peppered with recognisable design classics and a dazzling assortment of British artwork.

Wherever you look, there’s always something that will surprise and delight. This is communal living 2.0.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here