Do Do

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

Public Space Design Finalist

Design Practice:

Taipei Base Design Center

Project Title:

Do Do

Project Location:

Shanghai China

With a total area of 5,500 square metres, this space includes a children’s educational centre and a picture book library. With health and safety in the educational centre and library a priority, the design incorporates features such as air monitoring, hand disinfection stations, temperature monitoring and strict security. In additional, all materials are eco-friendly, non-toxic and child-friendly. From the strictly monitored entrance, children can explore the space by following colours and ‘flight routes’ to arrive at their destination. The interior is equipped with children’s toilets, drinking fountains and features to assist the children in their personal development. Besides meeting the need for children to play freely, safely and happily, the design also ensures parents have a relaxing and elegant environment in which they can rest, read and enjoy a coffee break.