Gavrik

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

PJE Business Solutions

Project Title:

Gavrik

Project Location:

Glasgow, United Kingdom

Design Practice Location:

Quedgeley, United Kingdom

PJE was shortlisted for the design and fit-out of a new 1,600-square-metre, seventh floor accommodation space in a building in central Glasgow rated ‘Excellent’ by BREEAM. They were tasked to create a fun and invigorating environment, in keeping with the Zurich brand image and dynamic working principles. The project spanned over six months, from concept design to completion, with build time completed in 16 weeks.

The space accommodates 204 staff, with varied meeting rooms and collaboration spaces across the floor. Additional areas for staff to work, rest or socialise are also provided, with rooms or spaces provided for wellbeing and breakout activities, as well as a lounge and a games room. The new Zurich Glasgow office was officially opened by Nicola Sturgeon, First Minister of Scotland, on 2 July 2018.