Giant Interactive Group Office

Project Details

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

BNJN Interior Architecture

Project Title:

Giant Interactive Group Office

Project Location:

Shanghai, China

Design Practice Location:

Shanghai, China

BNJN was asked to create a new office space for a large Chinese gaming company based in Shanghai  Designing an office is about creating a space that is interesting but not theatrical, efficient but not dreary. Concerns about spatial identity, the mental wellbeing of employees, and social interaction all became issues that had to be addressed here. The office is no longer simply a workspace. On the ground floor is a media-wall spanning 10 metres, composed of photographs of individuals who make up the team. Each figure, towering and unwavering, is a reminder of the company‚Äôs growth. Behind the wall is an art gallery where people can socialise, appreciate art and relax. Furthermore, there is a music room, as well as an art studio, which both serve as spaces to stimulate the mind. Other social spaces are scattered throughout the building to propagate interaction, allowing for a more pleasant working environment.