Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

Jefferson Center – Corporate Consolidation Project

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

FCA

Project Title:

Jefferson Center – Corporate Consolidation Project

Project Location:

Pennsylvania, United States

Design Practice Location:

Pennsylvania, United States

Jefferson, a non-profit organisation working in the Health, Science, and University sectors needed to consolidate their dispersed urban campus-based offices into a single vertical campus. FCA was contracted for the full interior fit-out, designing a space to accommodate multiple departments, with open areas for workstations, common rooms, meeting rooms, and executive offices. Working closely with Jefferson to design a space that would help transition their employees from a dispersed campus with offices in multiple buildings, to a contiguous 14 floor campus that would provide and encourage a much-needed sense of collegiality, and whose design could stand up to the 25-year lease. The design was based on a concept of reinforcing the building’s existing motifs, to complement Jefferson’s brand. Common areas and pavilions were designed to centre the office community and serve as an accessible resource hub.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here