Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

KOBOX

Category:

Healthcare & Wellness Design Finalist

Design Practice:

SHH

Project Title:

KOBOX

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom

“Fight club meets nightclub” is the concept behind the new gym club, KOBOX in Marylebone, London. Its high-intensity training courses are backed by loud music and blacklights to help simulate a late-night entertainment venue. The interior design team drew inspiration from underground night-clubs by adopting street style features such as graffiti-covered walls, metal mesh and suspended LED lights. The end-design maximised the most important elements of light, sound, and atmosphere so that people can experience a clubbing vibe in a high-intensity environment.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here