Neo Bankside Penthouse

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

Residential Design Over £1M Finalist

Design Practice:

Hill House Interiors

Project Title:

Neo Bankside Penthouse

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

Surrey, United Kingdom

Bold, showstopping and completely unique, this expansive four-bed bedroom duplex penthouse on London’s South Bank was transformed into an inspiring and mesmerising space. The Hill House team worked closely alongside the client to incorporate innovative finishes and fun details into the family home. Focusing on the client’s love of the colour red, as well as their passion for the jungle, the design team worked within an incredibly tight timeframe for the completely bespoke scheme, where the majority of the elements have been custom made for the 22nd-floor apartment. Working to maximise the stunning 360-degree views of the London cityscape enjoyed from every angle, the design team accentuated and emphasised the dramatic pitched glass roofs of the iconic building, manipulating and drawing inspiration from this focal point throughout the process to create a harmonious flow of style throughout the entire apartment.