Noepe

Project Details

Category:

Club & Bar Design Finalist

Design Practice:

LW

Project Title:

Noepe

Project Location:

Dubai, United Arab Emirates

Design Practice Location:

Dubai, United Arab Emirates

Inspired by the relaxed seaside lifestyle of New England, the redesign of the Lakehouse is an inviting and open space to be in, with touches of nautical elements adding to the atmosphere. Hanging swing sofas and deck chairs on the terrace break up the space into more intimate areas for guests to spend quality time with family and friends. Large doors open out onto the terrace area with shuttered detailing to create a fresh and light feel that flows from the inside-out. Accessories and artwork sit together to add an eclectic and homely touch to the space, making it the perfect spot for guests to unwind and watch the sun set over the ever-changing and iconic skyline of Dubai.