Pleasure of Relaxation

Project Details

Category:

Residential House Under £1M Design Finalist

Design Practice:

Jie-yang Interior Design

Project Title:

Pleasure of Relaxation

Project Location:

Taipei City, Taiwan

Design Practice Location:

Taipei City, Taiwan

The floor plan of this property is of great importance for this project, in which the design integrates the living room, dining room, bar and kitchen, increasing the sense of space and illuminating the interior. The impressive vertical scale is a feature of the project. Unlike design projects that expand a given space without careful consideration, the large living room and smaller second-floor space are connected via metallic lighting that makes the six-metre-high ceiling appear majestic. In this project, the designer has celebrated the beauty of authenticity. Without the need for extravagant materials, design skills come to the fore and combine to create beauty in the contrast. Boldness and delicacy sit hand-in-hand in the interior space which exudes style and calm. and the fashion and composedness discernible ubiquitously. The incoming light serves to highlight the beauty of the design, and changes over the day as the sun travels.