Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

SPIC Gym

Category:

Healthcare & Wellness Design Finalist

Design Practice:

ACCA

Project Title:

SPIC Gym

Project Location:

Kanagawa, Japan

Design Practice Location:

Tokyo, Japan

The three storey, open air space from the first floor to the basement creates a boundary between the inside and outside by forming a spiral grid and drawing curved lines to express the curvaceous beauty. Inside the store, rooms are arranged on the left and right from a single conductor. With the concept of a gym that gives a sense of openness with the flow and sound of fresh air, the light and shadow can be felt from the ambiguous space inside and outside, referencing the location of Kamakura and creating a gym that thinks about the health of the future. ACCA aimed to design a space that embodies, gives life to people and feels richness in mind and body.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here