Sunshine Warm Green House

Project Details

Category:

Residential Design Over £1M Finalist

Design Practice:

Huang Yu Yuan Interior & Advertisement Design Co.

Project Title:

Sunshine Warm Green House

Project Location:

Kaohsiung City, Taiwan

Design Practice Location:

Kaohsiung City, Taiwan

This is design that plays to the strengths of the space. In this house, the light cast by the sun setting makes the house a dryer, warmer space. There is a focus on the ceiling lighting in the living room to produce a stunning effect. It is cleverly designed to diffuse the effect of the bright sunlight and creates a beautiful focus point while also functioning as lighting. The main TV wall in stone is entitled ‘Côte d’Azur’; it not only brings a view of nature into the residential space but carries warm sunshine into the atmosphere. Nature at its most beautiful: mountains, rivers, sea breeze and sunshine are all combined into this space to give many perspectives. The stone wall contains storage space, rendering it not only beautiful to look at but also practical. Perfection.