The Hippie Style

Project Details

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

Showhouse Interior Design

Project Title:

The Hippie Style

Project Location:

New Taipei City, Taiwan

Design Practice Location:

Taipei City, Taiwan

Full of loft-style features, the office is decorated with black iron, clear glass, grey tile and antique-style red-brick walling. The stylish, protruding ceiling is aesthetically full of interest and the space has a refreshing atmosphere. Embedded with irregular-shaped acrylic board, the red brick walls act as writing boards. The walls are decorated with posters and pictures that bring alive the hippie spirit. The clear and frosted glass elements showcase large art installations. Exhibiting Mondrian style, the company logo creatively conveys intriguing orange light. Given limited space to create smooth traffic flow, the designer has divided the desks with low partitions that broaden the look of the office. In the soothing staff lounge, staff can relax while taking a break.