The Lodge

Vote for this Finalist

Project Details

Category:

CGI & Visualisation Finalist

Design Practice:

Morpheus London

Project Title:

The Lodge

Design Practice Location:

London, United Kingdom

The in-house visual designer at Morpheus London was commissioned to create CGIs for a 5,400-square-foot, five-bedroom luxury chalet in 1850 Courchevel that the Morpheus design team was leading on. The visual designer worked in unison with the design team from the very start of the project to ensure they had a full understanding of what it was the designers were envisaging. They worked hand in hand to select the best areas and shots to focus on. The CGIs truly captured the design and have brought this luxury chalet to life while creating a seamless transition from CGI to the end image. Everything is designed to integrate The Lodge and link it beautifully to its stunning mountain-top setting.