Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

The Salt Room

Category:

Healthcare & Wellness Design Winner

Design Practice:

Diana Interiors Group

Project Title:

The Salt Room

Project Location:

Blagoevgrad, Bulgaria

Design Practice Location:

London, United Kingdom

The Salt Room

These halotherapy rooms feature Himalayan salt decor as well as a relaxing café/retail unit and kids play area. The Salt Room required enhancements to the heating, air conditioning, and ventilation systems in addition to the installation of a halogenerator to ensure that there is an effective, unchanging amount of the dry salt to be dispersed, and mitigate and corroding of the salt in the environment. The walls of the hallway and kids play area were hand created by an artist using all-natural paint.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2019 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here