Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

Valve Headquarters

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

Clive Wilkinson Architects

Project Title:

Valve Headquarters

Project Location:

Washington, United States

Design Practice Location:

California, United States

Hallway

Valve Corporation’s new headquarters in Bellevue, Washington, consists of 135,500 square feet of office and amenity space spanning nine contiguous floors for over 500 employees. Working together with a local executive architect, JPC Architects, the Design Team at Clive Wilkinson Architects implemented a dynamic design solution for the popular American video game developer that incorporates flexible, open workspace for the software and hardware departments with a cafeteria, café spaces, gym and shower facilities, audio suites, a merchandise display room, a motion capture room and a family playroom. Building from Valve’s deep-rooted cabal system of self-organised, multidisciplinary project teams, the new workplace is supported by a flexible and interactive floor plan with a variety dedicated meeting spaces and semi-enclosed work pods that provide additional privacy for ‘heads-down’ work. Connecting feature stairs provide a direct route from the hardware cabals on the lowest floor to the software cabals at the highest.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2019 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here