Skip to main content

Please accept our Terms of Use.

This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use the site you’re agreeing to our terms of use and privacy policy.

Winners Announced:
00days 00hours 00minutes 00seconds

Shanghai Baoye Center Interior

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

LYCS Architecture

Project Title:

Shanghai Baoye Center Interior

Project Location:

Shanghai, China

Design Practice Location:

Zhejiang, China

The interior design of Shanghai Baoye Center shares its architectural clue, which penetrates both its content and context, and interweaves with its spatial logic. The inherent beauty of architecture is deliberately planted in its interior space as one of the most significant interior elements. Natural light serves as another important consideration while designing the interior; applying traditional Chinese architecture language helps to clearly organise the interior into an open and permeable space; the simple decoration systematically follows its architectural circumstance, delighting the entire space with simplicity and relaxation. Using ecological materials maximises the essence of nature, and also reflects the enterprise’s culture. Creating an interior space which embraces company’s culture, as well as regional culture, and helps to reinterpret the relationship between space and its culture context as an implication of architecture’s essence.

Attend the Awards

Attend the SBID International Design Awards 2020 ceremony at Grosvenor House, Park Lane

Purchase Here